Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Masuta de cafea din sticlă

septembrie 23, 2020

Măsuța de cafea este o necesitate în sufragerie. Nu contează în mod deosebit unde o vom plasa, însă, masa de cafea va avea mereu un rol foarte important în sufrageria noastră. Funcțiile unei mese de cafea nu sunt mereu doar de design. Doar gândiți-vă: unde veți pune telefoanele sau cărțile pe care le citiți? Pe masuta de cafea din sticla!

Din aceste motive, în momentul în care ne alegem o masă de cafea și ne gândim la locul pe care aceasta îl va ocupa în sufragerie, este important luăm în calcul mai mulți factori. În primul rând, stilul care caracteriează casa. Și, nu uitați puneți întrebarea: care material este mai versatil când vine vorba despre combinații în casă decât sticla?

Argumentele în favoarea acestui material, deseori considerat delicat și foarte greu de întreținut și curățat, nu se termină aici.
  1. O măsuță de cafea din sticlă este potivită atât pentru spațiile mari, cât și pentru cele mici. Transparența care se formează din lumini și reflexii creează impresia de cameră mai luminoasă și mai largă. 
  2. Transparența sa nu va cauza niciun fel de problemă în cameră și putem afirma se potrivește de minune cu toate stilurile. Poate părea aproape invizibilă, dacă o vom plasa lângă celelalte piese de mobilier sau canapea. Dar, va fi imposibil nu o remarcăm, dacă știm cum o punem într-o lumină bună. 
  3. O masă de cafea din sticlă este perfectă pentru cei care adoră stilul minimalist. Aceasta  impresia de invizibilitate, fiind un oaspete discret într-o cameră caracterizată de mobilier esențial.  
  4. Nu este voluminoasă, nu este plictisitoare și nu va ieși niciodată din modă. 
  5. O masă de sticlă este ușor de curățat, și nu este atât de predispusă  se deterioreze în contact cu lichide fierbinți, așa cum s-ar putea întâmpla, de exemplu, cu o masă de lemn. 

Acum, va trebui doar alegeți forma și mărimea potrivită pentru gusturile dumneavoastră. Noi recomandăm măsuță de cafea WAVE, ce ne aduce aminte prin baza sa de unduirea valurilor mării, și masa de cafea ZED, care ne uimește prin formă geometrică deosebită a bazeiAlegeți-vă una online, direct din catalogul nostru. 

Sursă: targetpoint.it