Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Utilizări și combinații ale bufetului

februarie 3, 2021

Ce este un bufet și de ce poate fi considerat una dintre cele mai versatile și interesante piese de mobilier pentru camerele de zi? Astăzi vă vom prezenta un scurt ghid cu privire la originile și caracteristicile sale. Mai mult, vă vom prezenta câteva utilizări și combinații ale bufetului.

Bufetul: istorie și caracteristici

Bufetele au fost folosite inițial în casele de la țară ca o suprafață pentru frământare. Ele erau strict din lemn, iar forma era dreptunghiulară; în consecință, aceeași pâine sau alte produse de panificație erau păstrate în compartimentul intern. În secolul 21 ele rămân de formă similară, dar evoluează foarte mult. Le putem găsi acum în mai multe materiale – nu numai lemn – și mai multe variante: cu sau fără sertare, cu una, două sau trei uși – sau, de asemenea, cu uși glisante.

Utilizări și combinații

Bufeturile pot fi folosite și astăzi pentru un look modern, existând multiple utilizări și combinații ale bufetului. Dar, ce ați spune dacă v-am arăta că în locul unui bufet puteți alege o consolă extensibilă? Mobiliani vă oferă o gamă largă de console extensibile, care au mult mai multe utilități comparativ cu bufetele clasice.

Favoritele noastre sunt DaVinci și Trek, două console 100% customizabile, care, vă promitem că sunt pe gustul tuturor! Care sunt favoritele voastre? Părerea voastră contează, nu ezitați să ne-o transmiteți 🙂

Sursă: targetpoint.it