Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Stilul casei după semnul zodiacal

noiembrie 29, 2019
FIECARUI SEMN ZODIACAL, PROPRIUL STIL ÎN CASĂ 

Semn de apă, pământ, foc sau aer, fiecare semn al zodiacului reflectă culori, materiale și stiluri diferite în mobilier. Fie că sunteți în căutarea de inspirație pentru a vă amenaja noua casă, fie pur și simplu sunteți curioși ce stil vă este cel mai potrivit, iată cum să lăsați zodiile să vă sfătuiască cu privire la stilul cel mai potrivit pentru zodia dumneavoastră.

BERBEC

Semn de foc cu un caracter puternic și decisiv, îi place întotdeauna să se înconjoare de noi stimuli și să trăiască în spații cu detalii extravagante și colorate. Camera de zi este locul ideal, mai bine dacă este mobilată cu canapele confortabile și candelabre excentrice. Preferă în primul rând culorile strălucitoare, roșu, galben și portocaliu (care îi stimulează vitalitatea și imaginația) în special pe perne și tapițerie.
Sfatul nostru: MASA TAURUS

TAUR

Picioarele bine înfipte în pământ și conștient de dorințele tale: acest semn iubește materialele naturale, confortul și gustul rafinat, care se transformă adesea în alegerea pentru casa ta de canapele mari, perne moi și un decor rafinat și echilibrat.
Sfatul nostru: MASA ARES MEGA

GEMENI

Spiritul lor liber și viclean are nevoie de un mediu în care să exprime creativitatea. Acesta este motivul pentru care casa lor are un stil minimal și mobilier modern, combinat cu tonuri pastelate, detalii excentrice și piese de design. Un haos plăcut de stiluri și tendințe foarte inspirate.
Sfatul nostru: SCAUNUL DE BAR BILBAO

RAC

Crusta care se arată afară este doar un adăpost pentru inima sa romantică, motiv pentru care casa lui este, de asemenea, un refugiu plăcut pentru a-l împărtăși cu oamenii pe care îi iubește. Nostalgic și afectuos în ochii celor care îl cunosc bine, îi place să decoreze camere cu amintiri de călătorie și, mai presus de toate, fotografii ale prietenilor și rudelor, cele mai prețioase piese din colecția sa, pentru a se arăta în culori luminoase și moi.
Sfatul nostru: MASA HELIOS

LEU

Regele savanei ca în viața de zi cu zi, Leul are un caracter puternic și îndrăzneț, cu o notă de narcisism care nu doare. Casa lui îl reflectă la maxim în ceea ce privește piesele de „efect”. Indiferent dacă este un candelabru prețios sau un scaun important, stilul său nu trece neobservat. Preferă mesele mari și spațioase, suficiente pentru a găzdui toți prietenii cu care iubește să își petreacă timpul.
Sfatul nostru: MASA ARGON

FECIOARA

Sufletul său elegant și sofisticat merge mână în mână cu spații mari bine luminate și organizate și cu un stil minimal în care totul este la locul său. Bucătăria este mediul său preferat, albul este culoarea dominantă, cu atingeri de nuanțe gri, albastru și naturale pentru perne și țesături.
Sfatul nostru: MASA GIOVE

BALANȚA

Iubitori de frumusețe și estetică, cei născuți sub acest semn zodiacal evită să-și umple prea mult spațiile. Decorul este clasic și elegant, cu o notă modernă, poate în iluminare sau în culorile unui fotoliu sau tapet.
Sfatul nostru: SCAUNUL SALISBURGO

SCORPION

Pasionalitatea lui se revarsă într-o casă cu medii esențiale, dar declinate în culori puternice și decisive. Fie că este vorba de tonul pereților sau de o piesă de mobilier particulară, stilul său este plin de farmec, într-un amestec de elemente moderne și clasice. Atenție la spații: puține obiecte mari și multă ordine.
Sfatul nostru: COMODA MODUS

SĂGETATOR

Lemnul și stilul etnic vor satisface spiritul întreprinzător și aventuros al acestui semn. Săgetătorul adoră amestecul și potriviri, în care materialele naturale sunt combinate cu suveniruri din călătorii îndepărtate și detalii rafinate. Iubește spațiile deschise, interioarele mari și lumina naturală.
Sfatul nostru: MASA ICEBERG

CAPRICORN

Dinamic și cu o mie de interese, acest semn pur și simplu nu poate sta nemișcat și își dă pauze plăcute și se înghesuie doar în interiorul casei, dulcea ei refugiu. Iubitor de frumusețe și tendințe, preferă mediile urbane și funcționale și un stil nordic și esențial pentru a fi declinat prin atingeri de culoare și țesături naturale.
Sfatul nostru: SCAUNUL FUTURA

VĂRSĂTOR

Stilul său de acasă se adaptează și se schimbă în funcție de moduri, dispoziții și gusturi. Un semn foarte creativ și extravagant, iubește spațiile deschise, atmosferele conviviale și obiectele neobișnuite. Bibliotecile sunt cea mai îndrăgită piesă de mobilier, mai bună dacă sunt mari și cu tonuri luminoase și strălucitoare.
Sfatul nostru: BIBLIOTECA LINEAR

PEȘTI

Visatori și emoționali, reflectă partea lor cea mai romantică într-un stil naiv și boem. Adoră lumina și de aceea preferă casele pline de oglinzi. Nu disprețuiți piesele de mobilier vintage descoperite prin piețe, alături de cele mai noi în materie de design, pentru un stil la jumătatea distanței dintre trecut și viitor.
Sfatul nostru: SCAUNUL BELLINZONA

Sursa: Target Point