Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Scaunul Bilbao

noiembrie 5, 2019
Scaunul BILBAO

Scaunul Bilbao. Există anumite case care reflectă pe deplin personalitatea celor care locuiesc acolo. Fiecare detaliu vorbește despre proprietar, stilul devine unic. Fiecare aspect este bine calibrat și fiecare element este poziționat în spațiu după o examinare atentă.

În acest caz, în acest colț al salonului, am sfătuit clientul nostru să creeze o zonă de lectură delimitată de un perete cu o culoare diferită de restul casei, înfrumusețată cu mici tablouri cu un aspect retro. Sursa de lumină este foarte particulară, iar cărțile sunt adevăratele protagoniste. Dar există un element care creează diferența în acest mediu, BILBAO.

Un scaun unic, pentru un colț unic al casei după chipul și asemănarea proprietarului său.

Scaunul Bilbao este unul dintre scaunele elegante semnate Target Point, caracterizat printr-o structură cu 4 picioare din metal vopsit. Acestea se unesc pentru a forma partea superioară a unui triunghi,. Șezutul monococă acoperit în soft touch vintage împreună cu structura eliberează o personalitate foarte puternică și bine definită. Bilbao oferă funcționalitate și versatilitate, confort și vivacitate, ceea ce îl face soluția ideală pentru a completa mobilarea zonei de locuit a mediilor contemporane.

Dacă doriți să creați o atmosferă specială de stil și rafinament în locuința dumneavoastră, puteți alege fără grijă scaunul BILBAO. Este modern, perfect pentru a garanta satisfacția totală odată ce amenajarea este finalizată, încadrându-se oriunde din punct de vedere estetic. Materialele de top, selectate cu atenție și cu mare pasiune garantează rezultatele dorite din punct de vedere al calității mobilierului.

Este posibil să alegeți acest scaun BILBAO și în finisaje diferite: Ghiaccio, Grafite, Tortora.