Sub-total: 0.00


Niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Sunteți nobili, alegeți-vă scaunul

noiembrie 30, 2019
Sunteți NOBILI, alegeți-vă scaunul

Știați că scaunul înalt s-a născut în Evul Mediu, când anumite scaune erau simbolul apartenenței celor care se bucurau de un statut social privilegiat? Astăzi, într-un anumit sens, acest scaun înalt menține o conotație „aurie”, deoarece nu există niciun designer care să nu fi încercat o reinterpretare a sa. Sunteți NOBILI, alegeți-vă scaunul

Începând cu anii 1950, ne-am obișnuit să ne gândim la scaunul înalt introdus într-un bar sau într-un local. Numai în ultimii ani, datorită dimensiunirilor tot mai limitate ale bucătăriilor contemporane, scaunele înalte au devenit parte din viața noastră.

De fapt, scaunele și mesele tradiționale sunt adesea înlocuite de scaune, blaturi extragătoare și peninsule mici. Acestea pot funcționa atât ca suprafață de lucru, cât și ca plan de masă.
Scaunul, odată un element important, devine astfel un element de mobilier extrem de funcțional, care poate rezolva elegant problema spațiului.
Printre pionierii genului ne amintim de celebrul model conceput în anii 30 de Alvaar Alto pentru Artek, în lemn curbat, sau scaunele Zanotta, proiectate de frații Castiglioni, premiate în întreaga lume, prezente în colecțiile permanente ale Moma – Muzeul Modernului Artă din New York – și modele încă de vânzare.

Pentru fiecare nobil, un scaun! Alegeți din colecțiile noastre MODERN sau VINTAGE Target Point.

1