Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Despre Mobiliani

Mese inteligente extensibile și transformabile!

Mobiliani – Mese extensibile și transformabile

Mobiliani – Mese inteligente extensibile și transformabile, este un brand al firmei TecnoFerrari România srl, firmă înființată în 1999. Am pornit pe acest drum cu credința că în afaceri reușești doar dacă ești bine pregătit profesional și dai dovadă de seriozitate în relațiile cu partenerii și clienții. Și că pe lângă produse, clienților le vinzi și încrederea pe care o ai tu în produsele respective, precum și în partenerii tăi. Alegerea este în primul rând a noastră și dorim să transmitem încrederea pe care o avem în aceste produse. Dorim să dovedim că putem deveni brandul care să vă ofere cele mai bune mese inteligente extensibile și transformabile. Ele sunt capabile să economisească prețiosul spațiu avut la dispoziție, dar și să vă ofere calitatea găzduirii onorabile a musafirilor.

Mai presus de proiectare, inovații, soluții și detalii tehnice, partenerii noștri Altacom și Target Point au acordat o atenție deosebită designului. Curat și inovator, au alăturat unele materiale aparent contrastante, au cizelat formele și au prelucrat perfect ansamblul. Rezultatul obținut: o simbioză de nebănuit, produse care fascinează, unice și în același timp potrivite pentru toate stilurile de decor.

De aceea, probabil nu dintr-o întâmplare, din 2016 TecnoFerrari România srl a decis să lanseze acest site. Aflat acum la a treia versiune, prezintă produsele firmei Altacom și Target Point, produse care sunt caracterizate de 3 caracteristici, care o nasc pe a patra:

DESIGN DESĂVÂRȘIT

Simplitatea liniilor, formele echilibrate, armonia cu diverse stiluri, atenția la toate detaliile au dus la obținerea unui design desăvârșit. Acest lucru este valabil pentru toate produsele.

MATERIALE DEOSEBITE

Materialele de cea mai bună calitate, prelucrate impecabil, armonizate între ele ireproșabil, toate acestea se regăsesc în aceste produse.

 

De aceea, probabil nu dintr-o întâmplare, din 2016 am decis să lansăm acest site, cu produsele firmei Altacom, produse care sunt caracterizate de cel puțin 3 caracteristici, care o nasc pe a patra:

DESIGN DESĂVÂRȘIT

Simplitatea liniilor, formele echilibrate, armonia cu diverse stiluri, atenția la toate detaliile au dus la obținerea unui design desăvârșit pentru toate produsele.

MATERIALE DEOSEBITE

Materialele de cea mai bună calitate, prelucrate impecabil, armonizate între ele ireproșabil, toate acestea se regăsesc în aceste produse.

FUNCȚIONARE IREPROȘABILĂ

Capabile să fie transformate zilnic de mai multe ori, au fost proiectate și realizate astfel încât să fie simplu de transformat și să aibă o funcționare ireproșabilă.

ARMONIE ÎNCÂNTĂTOARE

Design desăvârșit, materiale deosebite și funcționare ireproșabilă, o simbioză care creează un produs de o armonie încântătoare. Toate aceste calități ne bucură mintea și echilibrează sufletul.

Dacă considerați că vă puteți alătura sutelor de clienți care au cumpărat și utilizat produsele noastre, vă mulțumim!