Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Masuța din sufragerie – Îndrumar de alegere

decembrie 2, 2019

Masuța din sufragerie – îndrumar de alegere

Masuța din sufragerie – îndrumar de alegere, ar vrea să vă ajute să identificați măsuța potrivită din fața canapelei. Întotdeauna este necesar să aveți o tăblie pe care să plasați o băutură, să aranjați reviste, să puneți o carte – sau să puneți picioarele pe ea, dacă proprietarul o permite. Mică, mare, înaltă, joasă, rotundă sau dreptunghiulară: iată un scurt ghid pentru a nu fi prins nepregătit atunci când decideți să cumpărați o nouă masă.

Rotundă sau mai bine pătrată?

Măsuța din sufragerie trebuie să se adapteze în primul rând la utilizarea și spațiul în care va fi amplasată.
Dacă sunteți în căutarea unei mese care să se adapteze bine tuturor spațiilor, optați pentru o formă pătrată care să se potrivească perfect între două canapele fără să vă sară în ochi. Dacă, pe de altă parte, doriți să privilegiați amiciția, alegeți una rotundă, perfectă pentru a fi așezată în centrul sufrageriei. Acesta va permite oaspeților dumneavoastră să fie împreună în spiritul veseliei și al bunului umor. Dacă camera este mare, atunci alegerea va cădea aproape întotdeauna pe o masă dreptunghiulară, momeent din care urmează să decideți doar dimensiunile acesteia.

Pentru ce o utilizăm?

Avem nevoie de onestitate și puțin simț critic: vom folosi masa pentru mese și aperitive? Ne place să avem reviste și cărți la vedere? Suntem dezordonați cronic? Ai avea nevoie de un alt loc de depozitare acasă? Copii care aleargă? Răspunsurile vă pot ghida în alegerea mesei într-un mod rațional, făcându-ne să luăm o decizie inteligentă și de durată. Suprafețele greu lavabile sunt inutile și expuse riscurilor dacă mâncarea și băuturile vor fi plasate frecvent pe tăblie, fără protecție. Poate o măsuță transformabilă cu sertar mai bine sau un compartiment adiacent dacă aveți nevoie de spațiu pentru a face ordine. Fără sticlă și colțuri ascuțite dacă există copii mici în jur sau ne gândim să o folosim ca suport pentru picioare.

Și, în sfârșit, căutăm ceva mai mult decât o tăblie?

În casele mici sau camerele de zi compacte, unde fiecare metru pătrat este important, soluția poate fi masa transformabilă. Ele ne permit mărirea suprafeței utile când avem nevoie, fără a crea o încărcare vizuală excesivă. La fel și pentru iubitorii de practicitate care caută un aliat în măsuța de cafea, să poate să scrie pe computer sau chiar să lucreze de pe canapea. În acest caz, este mai bine să optezi pentru modele cu blaturi care se mișcă și ascund rafturi convenabile care economisesc spațiu.