Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Masa Priamo, eleganță și modernism

aprilie 28, 2020

Vorbeam adesea despre eleganța mobilierului închis la culoare. Astăzi, însă, am vrea să vorbim despre contrastul fantastic pe care o masă cu complemente albe îl creează. Și nu orice masă; este vorba despre masa Priamo.

Dacă doriți să creați o atmosferă specială de stil și rafinament în sufrageria dumneavoastră, puteți alege fără grijă masa Priamo. Caracterizată prin forma geometrică a bazei conice metalice vopsite sau periate, va da stil casei dumneavoastră prin designul său unic.

Masa este modernă, cu o bază metalică albă. Aceasta conține o îmbinare ortogonală de linii subțiri și elegante, detalii care o fac să fie de neuitat.

În fotografia de mai jos, masa Priamo este albă, însă, aceasta poate fi personalizată după preferințele dumneavoastră. Structurile (metallo bianco, metallo grafite, metallo marrone vintage, metallo spazzolato) și blaturile (gres grafite, carrara, arabescato, emperador) pot fi alese direct de pe site-ul nostru. Masa va fi apoi configurată după preferințele dumneavoastră.

Nouă ne place să asociem această masă cu scaunele Bilbao. Culorile neutre se potrivesc de minune în orice încăpere. Scaunul Bilbao este modern, perfect pentru a garanta satisfacția totală odată ce amenajarea este finalizată, încadrându-se oriunde din punct de vedere estetic. Materialele de top, selectate cu atenție și cu mare pasiune garantează rezultatele dorite din punct de vedere al calității mobilierului.

 

 

Sursă: targetpoint.it