Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Masa nu trebuie să fie doar frumoasă

ianuarie 24, 2020

Masa nu trebuie să fie doar frumoasă

Masa nu trebuie să fie doar frumoasă, ea trebuie să și inspire. Masa extensibilă ECLIPSE este una din mesele care exprimă cel mai bine puritatea și frumusețea designului caracteristic creatorilor de la Target Point. Proiectată și realizată integral manual de compania italiană, este o masă extensibilă cu baza poliuretanică și tăblia din sticlă securizată. Baza este disponibilă în trei culori: bianco, corda și grafite. Această masă întruchipează stilul modern și are o bază particulară, alcătuită din două forme eliptice intersectate oblic. Ideală într-un context modern sau contemporan, rafinată și foarte elegantă, această masă va fi vedeta camerei de zi, a livingului sau a locului de luat masa. Datorită designului său inconfundabil, dă o notă de eleganță absolută și prestigiu oricărui living. Picioarele placate cu lemn într-o formă cilindrică de 230 cm, fac ca masa ECLIPSE să fie un model maiestuos, contemporan și nu în ultimul rând: elegant.

Partea superioară a mesei creează un efect de mișcare, capabil să intensifice această piesă de mobilier și mai mult. În plus, acest efect ne dă impresia că cinele în familie ne vor aduce mai aproape unul de celălalt.

Masa Eclipse are la bază finisajul Tobacco, și este într-o armonie perfectă cu scaunele GINEVRA. În același timp, ele au o caracteristică importantă: sunt ergonomice. Prin acest aspect, ele te ajută să îți păstrezi postura corectă, de la umeri, până la partea de jos a spatelui.

Scaunul este tapițat și acoperit cu Vintage-Soft-Touch, care face parte din finisajele Tobacco.

Masă Eclipse

Masă Eclipse

Scaune Ginevra

 

Sursă: https://www.targetpoint.it