Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Masa ECLIPSE, definiția pentru armonie și eleganță

aprilie 19, 2021

Cadrul mesei pare să amintească de arta elenă. Masa ECLIPSE, definiția pentru armonie și eleganță, îmbină aceste caracteristici pentru a crea un design atemporal.

Structura mesei este din poliuretan și este disponibilă în trei versiuni (alb, grafit și corda). Acesta este, de fapt, marele protagonist al mesei ECLIPSE.

În varianta cu blat de butoi, pe această bază foarte specială se sprijină 230 cm de blat din lemn furniruit, ceea ce face ca acest model să fie maiestuos, contemporan, elegant.

Capetele mesei se strâng ușor, creând un efect de mișcare capabil să pună și mai mult în valoare piesa. Mai mult, ne dă impresia de o mai mare apropiere a meselor unele de celelalte.

După cum prea bine știți din articolele precedente, o masă nu trebuie să fie doar frumoasă. O masă trebuie să fie instrumentul care generează unire, bucurie, complicitate. A sta la o masă înseamnă să vrei să vorbești, să aprofundezi, să clarifici, de asemenea, să te contrazici, apoi să faci pace.

ECLIPSE este masa capabilă să schimbe ideea de living sau sufragerie. O prezență importantă în provocările și bucuriile zilnice. 

Voi ce părere aveți? Este masa ECLIPSE, definiția pentru armonie și eleganță? Abia așteptăm să vă auzim părerea 🙂

Sursă: targetpoint.it