Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Lucrați de acasă în această perioadă

aprilie 5, 2020

Lucrați de acasă în această perioadă, din cauza pandemiei COVID-19? S-ar putea ca această schimbare provizorie să ne afecteze coloana. De ce? Pentru că majoritatea dintre noi nu avem scaune adecvate. Dacă munciți pentru perioade îndelungate stând la tejgheaua de la bucătărie sau stând cocoșat la o măsuță de cafea, acest lucru vă va afecta negativ corpul.

Din fericire, vă puteți folosi și scaunele atâta timp cât ele au anumite caracteristici:

ERGONOMIE

De ce? Pentru a reduce și a evita durerile de cap, umeri, spate și brațe. Scaunele ergonomice vă permit să vă mențineți o poziție corectă a coloanei, începând de sus, până jos. Aceasta se datorează faptului că scaunele se modelează și se adaptează perfect pentru fiecare dintre noi.


CONFORT

Scaunul trebuie să fie confortabil, însă confortul nu este la fel pentru toată lumea. Încercați să găsiți scaunul care se potrivește cel mai bine pentru dumneavoastră și nevoile casei. Un scaun din policarbonat poate fi mult mai confortabil decât unul cu spătarul moale.

DIMENSIUNE

Scaunul perfect trebuie să aibă și dimensiuni corespunzătoare: nici prea mare, nici prea mic; nici prea lat, nici prea îngust.

MATERIAL OPTIM

În același timp, căptușeala trebuie să fie optimă și mai presus de toate, ar trebui să fie adaptată pentru pielea dumneavoastră. Scaunul trebuie să fie sigur, creat dintr-un material rezistent și durabil.

Suntem siguri că scaunele din casa dumneavoastră au toate – sau aproape toate – caracteristicile menționate mai sus. Dacă nu, sunteți bineveniți să vedeți colecția noastră de scaune (click aici), care, vă asigurăm că au toate caracteristicile necesare. Coloana dumneavoastră vă va mulțumi! Și nu uitați: lucrați de acasă în această perioadă.

#staysafe

 

Sursă: targetpoint