Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Idei și sfaturi pentru decorarea terasei

mai 11, 2020

Idei și sfaturi pentru decorarea terasei

Idei și sfaturi pentru decorarea terasei sunt o mulțime. Azi ne ocupăm de următorul scenariu: camerele dumneavoastră sunt prea înguste, dar vreți să aveți o terasă mai mare, de care să vă puteți bucura? Puteți face acest lucru cu niște idei și sfaturi simple. Scaunele potrivite, masa potrivită și câteva plante vă vor transforma complet terasa. După, veți avea parte de o zonă de relaxare pentru dumneavoastră și, de ce nu, un loc de joacă pentru copii.

Ce este cu adevărat necesar

Doar câțiva metri pătrați sunt necesari pentru a asigura micul nostru colțișor. Imaginați-vă într-o zi călduroasă de primăvară, citind o carte, ascultând un podcast sau pur și simplu bucurându-vă de o cafea alături de partenerul sau partenera dumneavoastră. În acest spațiu, aveți nevoie neapărat de câteva scaune și o masă. Aruncați o privire la mesele noastre extensibile.

Cum să creezi atmosfera potrivită

Într-adevăr, scaunele și masa nu sunt suficiente, mai ales în cazul în care ne dorim ca terasa să fie cât mai primitoare posibil. Pentru a face asta, haideți să folosim lumina. Și când spunem lumină, ne referim la multiple posibilități: lămpi, reflectoare, felinare etc. Am dori să vă recomandăm 2 categorii, usor de găsit și usor de instalat:

  • Iluminat de perete. Puteți să plasați această lumină pentru a citi, sau doar pentru a vă putea bucura de serile de vară afară.
  • Instalație de lumini. Pentru a creea și o atmosferă romantică în această terasă, vă recomandăm să folosiți acest tip de instalație. Folosiți-vă imaginația și achiziționați diferite mărimi, forme și dimensiuni.

Adăugați puțină verdeață

Dacă ne dorim să adăugăm o tentă de verde în terasa noastră, dar nu vrem să fie prea simplist, de ce să nu folosim suporturi verticale de ghivece? Folosindu-le pe acestea, vă veți putea transforma terasa într-o mini-grădină. Încercați să alegeți ghiveciul în funcție de mobilierul deja achiziționat. Ce spuneți de un suport cu lanț verde făcut din fier? Sau din funie. Sau, de ce nu, un ghiveci din ceramică pentru cei care preferă stilul clasic. 

Adăugați extra confort (chiar și pentru copii)

Adăugarea unui covor poate aduce multe beneficii: vă va oferi un plus de culoare, dar, mai mult decât atât, dacă îl păstrați curat prin spălări frecvente, vă veți putea deplasa pe terasă desculți. Atât pentru noi, cât și pentru copii, putem creea un mic spațiu pentru picnic, de care ne vom putea bucura în zilele însorite.

Sursă: targetpoint.it