Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Idei pentru pregătirea mesei de Crăciun

decembrie 4, 2019
Câteva idei pentru pregătirea mesei de Crăciun

Frumusețea Crăciunului este că reușește să dea frâu liber creativității, adesea latente, a multora dintre noi. Cu aerul său festiv și climatul vesel ne permite să ne jucăm și cu casa. O vom pregăti în funcție de gustul nostru și de ideile pe care le avem.

Iar pregătirea mesei nu este departe: mai ales dacă avem ocazia să împărtășim prânzurile și cinele de Crăciun. Alegerea modului de decorare și aranjare a mesei de Crăciun devine la fel de importantă ca alegerea ținutei potrivite. Iată, așadar, câteva puncte de pornire din care să dai frâu liber creativității.

În afară de clasicul roșu, alb și auriu – acum înghețat, printre noile tendințe pentru decorarea mesei extensibile de Crăciun există și mov lila sau bej. O culoare neutră care merge bine cu decorațiile strălucitoare (roșu, auriu sau argintiu, oricare ar fi acestea). Ea care îmbracă multe decorațiuni de catifea, țesătura prin excelență în acest sezon.

Decorarea mesei fixe cu crengute de rozmarin, crenguțe de copaci, crenguțe cu fructe de pădure (aveți grijă dacă aveți copii, să nu fie boabe otrăvitoare sau suspecte) și plante aromatice nu mai este o noutate, dar este cu siguranță un mod frumos (și ieftin) de a adăuga o notă de căldură la masa noastră.

Pe lângă roșu clasic, ca și culoare de accent, în acest sezon o variantă foarte elegantă și rafinată constă în decorațiuni în nuanțe pastel. Culori nu tocmai de Crăciun, dar care merg bine la ocazii, adesea formale, la care suntem invitați să participăm.

Dacă nu vă plac strict decorațiunile și culorile de Crăciun, o alternativă interesantă poate fi culoarea bej sau frânghie: combinați pur și simplu țesăturile bej cu o față albă elegantă, adăugați o lumină albă și câteva lumânări (sau o anumită stea) și veți avea o atmosferă caldă Crăciun, fără a fi nevoie să intri în vârtejul decorațiunilor de Crăciun.

Sursa: Target Point, Christmasworld