Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Fotografii online pentru locuință

martie 2, 2020

Pereții locuinței noastre sunt în momentul de față lipsiți de culoare. Dacă dorți să îi înfrumusețați cu fotografii de înaltă calitate, ale unor artiști binecunoscuți, aici veți găsi o listă cu cele mai bune website-uri din lume, de unde veți putea achizitiona fotografii online pentru locuință.

Aceste website-uri vă vor garanta fotografii de înaltă calitate, cu formate standard, accesibile pentru toata lumea. Mai mult, veți găsi până și platforme de vânzări cu opere de artă ale celor mai renumiți artiști.

5 WEBSITE-URI DE SPECIALITATE – FOTOGRAFII ONLINE PENTRU LOCUINȚĂ

Website-urile specializate în vânzari ale operelor de artă s-au înmulțit considerabil în ultimii ani. Am făcut un top 5 ale celor mai bune platforme online, luând în considerare calitatea și volumul fotografiilor disponibile.

20×200

20×200 e o galerie de artă online cu o misiune foarte clară: să facă copii limitate ale fotografiilor la o calitate superioară și la un preț accesibil. Ceea ce îi diferă față de ceilalți este faptul că toate fotografiile lor au un format de 20×200 cm.

Artspace

Artspace este un website americat dedicat nu doar vânzărilor de fotografii ale autorilor, dar și a picturilor, sculpturilor și multe multe altele. Fiecare fotografie poate fi aleasă dintr-o varietate de mărimi și forme.

Yellowkorner

Yellowkorner este un website internațional care ne oferă o gamă largă de fotografii artistice. Mai mult, toate fotografiile sunt puse pe categorii și trenduri (cele mai căutate, alb & negru, mare, orașele lumii) sau diferite teme (modă, orașe, natură, călătorie, peisaje, vis și creație, sport, celebrități și istorie). Prețurile sunt destul de mici (cele mai multe au prețuri în jur de 100 de euro).

Artsy

Artsy este o platformă activă încă din anul 2012 unde este posibil să cumperi lucrări ale artiștilor renumiți și emergenți. Prețurile sunt, evident, proporționale cu valoarea pictorului sau a fotografului. Când vorbim de fotografie, pentru cei care nu pot rezista fără să nu dețină o lucrare originală a lui Vivian Meier sau Robert Mappletthorpe, Artsy este locul pe care îl căutați.

Artsper

Artsper este un proiect foarte asemănător cu Artsy: website-ul vinde doar lucrări ale celor mai profesioniști artiști și nu este limitat de fotografie. Spre deosebire de Artsy, acest website francez are o gamă mult mai largă de prețuri și, chiar făcându-i cunoscuți pe cei mai faimoși fotografi (de exemplu: Helmut Newton, Man Ray, Nobuyoshi Araki, Bert Stern), vă va da posibilitatea de a achiziționa lucrări valoroase chiar și la pragul de sub 1000 de euro.

Sursa: targetpoint.it