Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Este momentul perfect să renovați

martie 10, 2020

Dacă camera dumneavoastră începe să devină mai mică în ochii voștri, mobilierul a fost și este în aceeași poziție de când v-ați mutat sau pur și simplu nu vă mai simțiți satisfăcuți cu mobila pe care o aveți, probabil este momentul perfect să renovați. Trebuie să conștientizați că oricum ați poziționa vreodata mobilierul, la un moment dat, tot va deveni învechit și va trebui să faceți mici modificări. Nu-i așa că în momentul în care v-ați achiziționat mobila actuală și ați adus-o acasă vi s-a părut fantastică? Și parcă acum ați face orice să pară mai de actualitate.

De ce e important să vă împrospătați locuința

În momentul în care faceți orice modificare în locuință, energia voastră se va schimba automat. Vă veți simți mai bine și vă veți da oportunitatea să examinați împrejurările din alta perspectivă. Mobilierul joacă un rol foarte important atunci când vine vorba de locuința noastră și de viața noastră în general. Sunt mai multe metode prin care îi puteți oferi locuinței voastre actualizarea de care are nevoie.

Profitați de aplicațiile mobile

În era tehnologiei, multitudinea de aplicații pentru telefonul mobil, vin în ajutorul vostru când vine vorba de renovare. Aplicațiile de genul vă vor ajuta să vă gândiți în avans la cum ar trebui poziționate piesele de mobilier. Asta va fi posibil chiar înainte ca voi să le atingeți. Așadar, aceste aplicații vă pot ajuta să câștigați puțin timp. Timp care ar fi fost pierdut dacă ați fi stat să mutați toate piesele manual.

Măsurați piesele de mobilier și spațiul din cameră înainte să mutați ceva

Cel mai bun sfat pe care am putea să vi-l dăm când vine vorba de mobilă este “măsoară mai întâi, mută apoi”. Ochii ne pot juca feste și poate uneori ne dorim să poziționăm o anumită piesă de mobilier într-un loc în care “ni se pare că se potrivește”, când de fapt măsurătoriile spun exact contrariul. Salvați timp și încredeți-vă în rigle și măsurători. Ele nu mint niciodată.

Lucrați cu mobila voluminoasă prima dată

Dacă încercați anumite poziționări de care nu sunteți siguri, este bine să începeți cu piesele de mobilier mai voluminoase mai întâi. Printre acestea se numără: canapele, dulapuri și mese, care vor avea un rol important când va veni vorba de definirea finală a spațiului. Deci are sens ca ele să fie poziționate mai întâi, în schimbul scaunelor sau a altor accesorii mai mici.

Așa că, ce mai așteptați? Este momentul perfect să renovați!

Renovare

Sursă: woodchucksfurniture.com