Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

4 elemente de ales pentru un Crăciun sobru și de clasă

decembrie 22, 2021

4 elemente de ales pentru un Crăciun sobru și de clasă

Dacă te gândești la un Crăciun sobru și de clasă, iată 4 elemente de ales pentru a reuși acest lucru. La decorațiunile de Crăciun Casă stil scandinav tematică nordică, am găsit o casă cu idei minunate. Te invităm să te poți inspira și să le utilizezi pentru a crea o atmosferă sobră, dar festivă de Crăciun.

Stilul scandinav este renumit pentru decorurile sale frumoase de sărbători. De la aurora boreală până la scenele de iarnă cu zăpadă, stilul nordic te poate inspira fără tăgadă. Dacă îți place măsura, moderația, dar și rafinamentul și bogăția micilor detalii, vei iubi în mod deosebit casa de azi, sinceră, simplă și elegantă.

Casa este a lui Henrik Hemmingsen, decorator al magazinului Fil de Fer din Copenhaga, specializat în antichități și mobilier francez. Locuiește cu partenera sa în această casă din secolul trecut. Atmosfera este caracterizată prin elemente simple, curiozități antice și obiecte de colecție. Danemarca a exportat basmul lui Hans Christian Andersen „Soldatul de tinichea”, celebru în întreaga lume și faptul că ne amintim mai ales de Crăciun, nu este o coincidență.

Decoruri scandinave

Mai puțin înseamnă mai mult. Decorul scandinav de Crăciun, în acest caz danez, nu este gol. Există căldură și strălucire în Crăciunul scandinav, care cu greu pot fi găsite în altă parte. Reușește sa fie modern, chiar și cu folosirea elementelor rustice. Cu toții avem un stil tipic pentru decorarea caselor noastre de Crăciun, dar dacă decorul casei tale permite, de ce să nu încerci ceva total nou în sezonul care vine de sărbători?

Și întrucât Crăciunul este o perioadă a anului foarte scumpă, atmosfera scandinavă readuce ferm accentul pe experiența și atmosfera intimă, care fac sezonul sărbătorilor atât de prețios. Decorațiunile nordice au un impact fascinant, datorită simplității lor liniștite și sofisticate. Există un accent clar pe natură și pe utilizarea de verdeață, la lumina lumânărilor și a obiectelor cu poveste.

Ceea ce caracterizează mobilierul casei este, încă o data, folosirea culorilor deschise și minimalizarea mobilierului. Simplitatea este cheia pentru realizarea unui adevărat proiect de decor scandinav, nimic prea strălucitor sau strălucitor.

Iată cele patru elemente pentru a recrea acest aspect scandinav de Crăciun în casa ta.

  1. Combinație de culori neutre, cu predominanța albului

    Casă scandinavă decorată de Crăciun

Casa daneză pe care o vedem are o prevalență puternică a albului, pe care o găsim în pereți, tavane, podele și mobilierul principal. Unele piese sunt negre sau gri sau din lemn natural. Această paletă simplă va acționa ca o pânză pentru a permite elementelor inspirate din natură și elementelor decorative pe care le alegeți pentru Crăciunul dvs. să iasă cu adevărat în evidență. Contrastul și texturile sunt, de asemenea, importante pentru stilul scandinav. Ele crează interes vizual, rămânând în același timp simple și subestimate.

  1. Verde natural cu puține decorațiuni

Această casă se simte ca o gură de aer proaspăt de munte. Dacă albul total amintește de zăpadă, adăugarea de elemente verzi, combinată cu puținele decorațiuni de Crăciun este o modalitate excelentă de a da o senzație de lumină și lumină, inspirată din natură. Piesa centrală a fiecărui Crăciun scandinav este bradul. Aici nu găsim un brad tradițional, ci o creangă compozită, înconjurată de pachete învelite în hârtie simplă de împachetat legată cu sfoară. Mici ornamente sofisticate și lumânări îl luminează cu poezie, în timp ce două gâște de lemn pe fundal servesc ca un element distractiv și neobișnuit. Așa că anul acesta, de ce să nu căutați inspirație în grădina, parcurile și spațiile verzi, poate ridicând câteva crengi pentru a adăuga o atmosferă nordică festivă casei dvs.?

  1. Lemn, blănuri și articole vintage

Deoarece stilul scandinav al acestei case se bazează pe mobilier mic și mult alb, este esențial să includeți materiale și obiecte care adaugă căldură. Acestea sunt celebrele texturi, care încorporează grosimea și atrag atenția. S-ar putea să fii surprins cum adăugarea unei pături de blană artificială sau a unei măsuțe de cafea vintage poate transforma decorul tău minim.

  1. Strălucire caldă cu lumânări

În timpul iernilor nordice reci și întunecate, lumânările sunt o necesitate. Simplitatea rafinată a luminii lumânărilor este o formă de artă pe care vecinii noștri nordici au învățat-o. Fiecare casă scandinavă strălucește cu o multitudine de lumini slabe și slabe. Aici găsim pe masă o colecție de candelabre iluminate de lumânări lungi, care seara devin punctul focal al sufrageriei. Masa de sufragerie este amenajată cu trei grilaje de in și farfurii albe și albastre, care reflectă modelele tipice tradiției daneze. Suporturile pentru canapea sunt de asemenea albastre. Singurele note de culoare strălucitoare sunt date de merele mici și boabele roșii ale ramurilor, care reflectă și unele obiecte de epocă pe bibliotecă. Simplu și elegant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Martin Sølyst via femina.dk