Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Eco-sustenibil este frumos!

iulie 24, 2022

Amenajează-ți casa după tendințele verii

Eco-sustenibil este frumos! A sosit momentul să-ți amenajezi casa după tendințele verii! Sezon nou, culori noi, stiluri noi pentru a experimenta tendințele momentului. De la culori la texturi, de la accesorii la materiale, mai jos veți găsi toate sfaturile pentru a vă decora casa conform ultimelor tendințe de amenajare pentru vară.

Eco-sustenibil e frumos

Eco-sustenibil e frumos

Eco-sustenibil este frumos

Am anticipat deja că 2022 va fi anul eco-sustenabilității, iar tendința nu pare să fie în scădere. Mobilier vintage, upcycling și sustenabil sunt cuvintele de ordine pentru cei care doresc să revoluționeze locuința, cu o privire atentă asupra sustenabilității achizițiilor lor. Având în vedere acest lucru, alegerea cade pe utilizarea materialelor reciclate și a obiectelor decorative recuperate, pentru un impact redus asupra mediului. Cel mai popular material este lemnul natural, de preferință provenit din păduri certificate FSC.

Dormitor în stil marin

Dormitor în stil marin

Stiluri de amenajare pentru vară

Stilurile minimaliste, nordice și rustice sunt cele 3 stiluri de mobilier care se potrivesc cel mai bine în acest sezon. Uniți prin combinația prețioasă dintre strălucirea albului și căldura lemnului. Tendințele sunt întărite de liniile armonioase și esențiale în care răchita, ratanul și lemnul sunt bazele pentru a crea un mobilier confortabil și simplu. Și apropo de răchită: ani de zile a ajuns în uitare și considerată depășită și a revenit acum în lumina reflectoarelor, făcându-ne să redescoperim prețiozitatea țesăturilor sale.

Esențialitate care nu înseamnă neplăceri, ci reamintește acel confort natural al unui mediu mai aerisit, ordonat și curat. O invitație de a scăpa de superflu, alegând să locuiești într-o casă mai relaxantă. Și stilul marin? Nu vă faceți griji, nu a ieșit din modă, ci tocmai s-a transformat în tendința actuală de coastă globală cu dungi, detalii tartan și culori albastru și alb.

În fine, pentru cei mai îndrăzneți, stilul boho-chic este perfect pentru a decora casa într-un mod inedit: culori luminoase, imprimeuri luminoase, modele etnice și obiecte salvate. Suntem opusul minimalismului, dar efectul scenografic este garantat. În acest caz, țesăturile africane colorate sunt o adevărată necesitate.

Culori la modă

Culori la modă

Culori la modă

Printre culorile la modă pentru vară se numără cele care amintesc de elemente naturale precum culoarea ocru pentru a aminti plajele și deșerturile, verdele măsliniu al pădurilor de inspirație rurală și albastrul închis al mării. Toate culorile care se potrivesc perfect cu albul și lemnul într-o armonie care invocă continuarea naturală a mediului exterior cu cel intern.

Culori intense, puternice, decisive și nuanțe vibrante. Daca vrei sa uimești, cele mai trendy combinații sunt:

  • Albastru închis și auriu pentru un amestec de mare rafinament
  • Verde măsliniu și alb pentru un contrast relaxant
  • Ocru și gri șoricel pentru un aspect plin de farmec
  • Mov (în toate variantele sale) de combinat cu lemnul natural
Green summer

Green summer

Special: vara verde!

Fie că ai un mini balcon sau un parc frumos, cuvântul de ordine pentru mobilier este „chillout”. Lumini moale, țesături de agățat pentru a crea zone umbrite și plante, plante și mai multe plante.

De altfel, pasiunea pentru Junglă persistă chiar și în interiorul apartamentelor. Plante mari luxuriante care dau mediului înconjurător un aspect extraordinar de vacanță. Alegeți specii diferite pentru un efect mai autentic, în timp ce trendul vrea vaze care să aibă aceleași nuanțe sau similare. Ai grijă doar să așezi plantele în locuri unde se pot bucura de multă lumină naturală.

Tendenze D’Arredo Per L’Estate 2022