Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Descoperă mai multe idei pentru o masă perfectă de vară

iunie 21, 2022

E momentul să organizezi prânzuri sau cine cu prietenii

Descoperă mai multe idei pentru o masă perfectă de vară! Vara este în plina frumusețe și daca ai norocul sa ai o gradină sau o terasă mare, acesta este momentul sa petreci timp în aer liber. E momentul să organizezi prânzuri sau cine cu prietenii, chiar daca nu ești un bucătar expert.
Modul în care este aranjată o masă contribuie la crearea atmosferei, la fel de mult ca și mâncarea și vinul. Să vedem împreună câteva idei pentru a vă pregăti perfect masa.

Tipuri de evenimente

Modul în care așezați masa de vară va depinde și de ocazie. Dacă aveți o ocazie importantă precum un botez sau o aniversare de nuntă, veți căuta detalii mai elegante și culoarea de ansamblu va fi mai sobră.

Aniversare

Poți crea un efect cu doua culori, în care predominant este albul și a doua o culoare moale. De exemplu alb si crem, alb și roz sau alb ți albastru. Ce zici de fețe de masă din in alb sau crem, farfurii de porțelan, pahare de cristal și tacâmuri din argint sau oțel inoxidabil?

Decorează cu o piesa centrala formată din flori sau încalcă tradiția si distribuie, împrăștiate pe masa, multe buchețele mici de flori în tonalități care sa se potrivească cu albul. Adesea, o piesă centrală este pitorească, dar limitează spațiul în care se servește mâncarea. De asemenea, te împiedică să vezi persoana care stă în fața ta, ți s-a întâmplat vreodată asta? Ciorchinii vor avea un efect mai subtil și vor adăuga mai mult atracție vizuală. Încearcă-l și apoi ne vei spune, dacă ai puțină dexteritate, vei reuși in cu rezultate surprinzătoare.

Masă cu prietenii

Dacă, in schimb, ocazia este mai puțin formală, răsfață-te cu culori, fețele de masă din in sau bumbac pot fi albe sau colorate cu șervetele contrastante, în timp ce dacă fețele de masă sunt în dungi sau florale, folosește șervetele care se potrivesc într-o culoare.
La discreția dvs., alegerea vaselor poate fi din ceramică și oțel inoxidabil sau pur și simplu din plastic și hârtie.

Iți poți uimi oaspeții creând un efect de plaja tropicală, așezând multe scoici pe masa creând decorațiuni cu plasă care seamănă cu cele ale pescuitului. Reciclați borcanele de sticlă pentru a le umple pe jumătate cu nisip și introduceți lumânări. Masa ta va da pofta de mare, ce părere aveți?


Doriți să prezentați în schimb o masă galbenă însorită? Găsiți o mulțime de floarea-soarelui și lămâi pentru a decora masa, pe acestea din urmă le puteți folosi ca și cartonașe frumoase, o față de masă din iută va completa efectul vizual.
Nuanța de albastru este întotdeauna o inspirație frumoasă în realizarea unei mese de vară și oferă o senzație de prospețime și simplitate. Sunteți de acord?

Daca ai la dispoziție hortensii în gradina, folosește-le pentru a-ți decora masa, vei avea un efect albastru captivant pe care îl poți face mai rustic prin legarea crenguțelor.
O variantă spectaculoasă a hortensiilor pot fi ramurile de lavandă, care vor da o nuanță violetă mesei tale. Împărtășește cu noi fotografiile meselor tale și o vară bună!