Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Decorarea sufrageriei. Tips & tricks

februarie 20, 2020

Decorarea sufrageriei. Tips & tricks

Fie că ne place sau nu, trebuie să recunoaștem că în sufragerie ne petrecem majoritatea timpului. De aceea, sufrageria este considerată și cea mai importantă cameră atunci când vine vorba despre decor. Sufrageria este prima cameră pe care, atunci când ne schimbăm locuința, o decorăm. Mai mult, care este prima cameră în care pășesc musafirii dumneavoastră? Ați ghicit. Un living frumos decorat te va îndemna să stai mai mult la gazde și va face o impresie bună. Însă, modernizarea unei astfel de sufragerii necesită anumite decizii și poate pentru unii, mult stres! Sunt anumite lucruri care sunt binecunoscute de noi toți, anume faptul că în sufragerie trebuie să avem scaune suficiente (în caz de oaspeți), să avem posibilități de divertisment (televizor, sistem audio etc) și să fie totul confortabil și primitor. Însă, sunt anumite lucruri pe care ar trebui să le luăm în considerare dacă ne dorim ca decorarea sufrageriei să fie de vis. Fie că vă apucați de la 0, fie că vreți doar să renovați, aceste sfaturi de decor vă vor ajuta să vă transformați sufrageria atfel încât, la final, să fie atât perfect funcțională, cât și frumoasă ca aspect.

Selectarea mobilierului potrivit

Fie că începi de la 0 sau doar îți renovezi mica încăpere în care ai stat ani buni, este foarte important să iei în considerare piesele de mobilier. Dacă renovezi, trebuie să te decizi dacă păstrezi mobilierul actual, sau vei achiziționa altceva. Dacă începi de la 0, asigură-te din timp că mobilierul acela perfect din magazin se potrivește cu sufrageria ta. Mobilierul potrivit, fie că vorbim de mărime sau stil, poate îmbunătăți considerabil un living.

Mobilier

 

Creează un punct de interes

Decorarea sufrageriei este legată de punctul de interes. Punctul de interes este acela în care ochii se duc involuntar în momentul în care pășim într-o cameră. În cazul în care nu aveți un astfel de punct, cum ar fi un șemineu sau, de ce nu, o oglindă, creați-l acum! Lăsați-vă imaginația să zboare și alegeți ce este mai potrivit pentru dumneavoastră. Vă place muzica? Alegeți ca punctul de interes să fie un pian. Vă place arta? Cumpărați un tablou sau pictați-l chiar dumneavoastră.

După ce v-ați decis care să fie punctul de interes, asigutați-vă că sufrageria este decorată în așa fel încât punctul de interes să fie cel care iese cel mai tare în evidență.

Punct de interes

 

Alegeți o paletă de culori

Fie că sunteți mai atașat de stilul monocromatic, fie că vă place să combinați mai multe culori, paleta de culori pe care o veți alege este foarte importantă dacă vreți să aveți un living estetic. Paleta de culori influențează considerabil decorarea sufrageriei. Livingul din imagine îți atrage instant privirea. Designerii au început cu o bază alb-negru și au adăugat pete de culoare: galben muștar și culori neutre. Dacă aveți o paletă de culori în minte în timp ce puneți toate piesele de mobilier cap la cap, veți vedea că este mult mai ușor, iar renovarea nu va fi o corvoadă.Culori

Sursă: The Spruce