Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Decorarea mesei de cafea

iulie 29, 2020

Aveți nevoie de un mod rapid și ieftin pentru a vă reîmprospăta look-ul sufrageriei? Decorarea mesei de cafea este o modalitate rapidă și ieftină de a vă transforma sufrageria într-un spațiu modern, nou și fresh. Nuanțele pe care le veți folosi la decorarea mesei de cafea vor seta tonul întregii locuințe, având în vedere că aceasta reprezintă centrul de interes.

Decorul pe care îl veți alege va trebui să fie coeziv, încercând să creeze o unuine cu întreaga cameră. Doar câteva lucruri vor trebui puse la punct pentru a face diferența.

Fără mai multe introduceri, vă vom prezenta în acest articol câteva idei simple pentru decorarea mesei de cafea, care nu vă vor costa o avere.

Pune-ți un obiect în centrul mesei

Când doriți să vă decorați măsuța de cafea, ar trebui să începeți din centru. Plasați acolo un singur obiect – un vas, un aranjament floral, un bol cu biluțe decorative sau, de ce nu, o ghirlandă rotundă. Ideea acestui obiect va fi să completeze spațiul estetic al spațiului dumneavoastră.

Căutați un obiect de decorațiune pentru toamnă? De ce nu vă creați propriul bol decorativ? Adăugați dovleci și conuri de pin pentru a oferi o senzație unică locului. Dacă ați avea un buget de 300 de lei, obiectului decorativ din centru ar trebui să îi alocați în jur de 25% din buget.

Decorarea mesei cu platouri și boluri

Un mod ușor și distractiv prin care puteți decora masa este cu ajutorul platourilor și a bolurilor. Care este secretul? Dacă aveți o masă rotundă, adăugați un platou pătrat. Dacă aveți o masă rotundă, adăugați un bol rotund.

Adăugarea unor platouri și boluri în măsuța dumneavoastră de cafea, nu numai că va conferi spațiului dimensiune, dar vă oferă și mai multe funcționalități, ușurându-vă curățarea sau schimbarea pieselor de decor.

Folosiți 60 de lei din buget pentru acestea. Dacă preferați ceva mai mare, puteți să vă alocați până la 90 de lei pentru un platou sau bol decorativ.

Decorarea mesei cu ajutorul cărților

Câteva cărți așezate pe masă vor oferi un ton personalizat spațiului dumneavoastră. Culorile și titlurile cărților vor fi alese de dumneavoastră, în funcție de preferințe și de sezon.

Această idee nu vă va costa mult. Puteți folosi și cărțile pe care deja le aveți în bibliotecă! Altfel, dacă alegeți să achiziționați cărți noi, acestea nu ar trebui să vă coste mai mult de 80 de lei.

Voilà! Nu este greu să decorați o măsuță de cafea în funcție de sezonul actual și preferințele dumneavoastră. Prin aceste trei modalități pe care tocmai vi le-am prezentat, vă veți reîmprospăta sufrageria și, cea mai bună parte, este că puteți să faceți toate acestea cu un buget foarte mic!

Am ratat ceva? Ați încercat deja aceste mici trucuri? Ne-ar face mare plăcere dacă am auzi și părerea voastă 🙂

Decorarea mesei de cafea

Decorarea mesei de cafea

Sursă: decorsteals.com