Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Decorarea festivă

decembrie 2, 2019
Decorarea festivă. Inspirație pentru iarna anului 2019-2020

Pentru decorarea festivă a iernii, Christmasworld recomandă o schemă de decorare festivă în culori pastelate. Designerul Claudia Herke de la studioul de design bora.herke.palmisano oferă câteva sfaturi cu privire la tendințe și design.

Un efect rece, strălucitor de aur și înghețat oferă accente speciale și atrage atenția – fie pentru decorațiunile de Crăciun acasă, de la firme sau în vitrinele magazinelor. Festivitățile aduc calm și liniște, în trend cu un design minimalist. În centrul atenției sunt forme și suprafețe neobișnuite, combinate cu finisaje mate și efect de piatră, precum și texturi încrețite și pliate și hârtie rafinată”, spune designerul Claudia Herke. În același timp, ele îmbină acest stil delicat cu un efect sclipitor. Acestea vor surprinde oaspeții și îi invită să descopere mai multe.
Merită să vă jucați cu aceste elemente în designul pe care îl gândiți. Hârtia încrețită, de exemplu, poate fi folosită ca fundal pentru fotografii sau fundal. Le tema culorii delicate, un element suplimentar ar putea fi o tranziție de la roz și violet la galben pal.

În plus, efectele de oglindă, atingerile lucioase, cromul și aurul produc un efect optim de la distanță. “Folosirea aurului rece, în special, are un efect rafinat, sofisticat. Puteți adăuga aspecte luminoase în decorațiunile dumneavoastră. Șiruri de lumini de basm, ghirlande iluminate și decorațiuni luminoase cu steluțe atârnate în rânduri, pot fi utilizate cu succes pentru acest lucr.

O mulțime de globuri de sticlă cu nuanțe delicate și atingeri înghețate ale florilor și ierburilor alese, subliniază și aspectul foarte modern, minimalist.

Sursa: Christmasworld