Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Cum se transformă o masă transformabilă

decembrie 2, 2019
Cum se transformă o masă transformabilă – Video

Această pagină îți arată cum se transformă o masă transformabilă Helios. Masa ovală a fost întotdeauna prin definiție masa democratică prin excelență. Evită ierarhiile neplăcute, drept pentru care fiecare comesean se va simți în largul lui în timpul prânzului sau a conversației. Dacă vă spunem că această masă ovală se transformă într-o drăguță măsuță de cafea, și, în plus, vă și arătăm cum, credem că vă convingem că poate fi o soluție.

 

Dacă de asemenea căutați forme și materiale contemporane, tot ce trebuie să faceți este să alegeți HELIOS. Noul model din colecția ALTACOM este deosebit de prietenoasă cu musafirii, datorită piedestalului central.

Este o masă cu tăblia circulară, extrem de versatilă în funcționalitate și în estetică. Structura de bază din metal se încrucișează cu tăblia printr-un joc sugestiv de linii. Mecanismul este în mod special studiat pentru transformarea dintr-o seducătoare măsuță de salon într-o masă de prânz. Ea se extinde foarte confortabil și rapid pentru a putea găzdui oaspeții.

Masa transformabilă Helios se transformă dintr-o seducătoare măsuță de cafea într-o masă de sufragerie. Ea are baza din metal și mecanismul de ridicare cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 36 cm la 75 cm. Tăblia poate fi din melamină, furniruităsticlă lucioasă sau mată, din ceramică lucioasă sau mată sau efect mortar. Măsuța se extinde foarte ușor prin două extensii de tip carte de câte 30 cm, depozitate sub tăblie. Extensiile sunt din același material ca și masa (mai puțin la ceramică, unde extensiile sunt din MDF asortat). Roți pentru a facilita deplasarea longitudinală mascate în picioare.