Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Cum să îți faci casa mai confortabilă

octombrie 11, 2020

Iarna ne bate încet încet la ușa, în conformitate cu vremea de afară. Personal, într-o asemenea vreme, mie îmi place să mă învelesc cu multe pături pufoase, în timp ce stau cu o carte în mână și îmi aprind câteva lumânări parfumate. Dacă și tu ești la fel, te invit să citești în continuare 4 sfaturi de cum să îți faci casa mai confortabilă în această toamnă-iarnă.

Creeați o piesă centrală festivă

Aduceți o doză de spirit festiv și bucurie de sezon în sufrageria voastră prin crearea unei piese centrale pentru măsuța de cafea. Investiți într-o tavă de metal sau de lemn (de exemplu una de la H&M Home). O puteți umple cu lumânări parfumate, flori și diferite ornamente. Dovlecii în miniatura și conurile de pin sunt perfecte pentru un aranjament de toamnă. Mai mult, având în vedere că sărbătorile de iarnă se apropie, puteți să optați și pentru ornamente vintage.

Acoperiți-vă cu pături

Începând cu după-masa din 1 Octombrie și până la finalul lunii Februarie îmi place să stau pe canapea cu o mulțime de pături în jur. Ce pot să spun? Îmi place foarte mult să am o pătură pufoasă alături. Din punctul meu de vedere, cred că nicio casă nu este completă fără o pătură pufoasă, moale, care să vă țină de cald în zilele răcoroase.

Investiți în accente de catifea

Catifeaua este un material splendid, considerat de lux și se potrivește de minune cu stilul de toamnă-iarnă. Dacă aveți spațiu (și bani), investiți în niște scaune cu accente de catifea, fie pentru sufragerie, fie pentru dormitor. În orice caz, acesta este un mod genial de a aduce tonuri somptuoase la dumneavoastră în casă. Mai mult, dacă o piesă de mobilier este prea costisitoare pentru dumneavoastră, puteți opta și pentru niște perne de catifea pentru canapeaua dumneavoastră.

Alegeți flori sezonale

Mergeți la cea mai apropiată florărie și cumpărați un aranjament de flori sezonale pentru casa dumneavoastră. Aceasta este o modalitate foarte ușoară de a aduce culoare într-o cameră minimalistă. Delphiniums, trandafirii, lisianthus, gura leului și macii sunt doar câteva dintre florile care se găsesc cel mai ușor în această perioadă a anului. Ați putea să adăugați și niște fructe de padure sau frunze de eucalipt pentru a adăuga textură și profunzime.

Aplicând aceste sfaturi legate de cum să îți faci casa mai confortabilă, dumneavoastră și persoanele dragi vă veți simți mult mai bine, mult mai relaxați și mult mai binedispuși. Voi cum vă pregătiți casa pentru sezonul rece? Suntem nerăbdători să auzim și părerea dumneavoastră despre aceste sfaturi! 🙂

Sursă: Coco’s Tea Party