Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Cum să îți faci casa mai confortabilă (II)

octombrie 21, 2020

Într-un articol precedent ți-am prezentat câteva sfaturi despre cum ai putea să îți faci casa mai confortabilă. Totuși, am hotărât că acele sfaturi nu sunt suficiente, iar astăzi venim să îți prezentăm alte patru sfaturi adiționale celor spuse anterior.

Concentrați-vă pe textură

Textura vă va face încăperea să pară mai luminoasă și, pe lângă asta, vă va aduce și un sentiment de confort. Spre exemplu, păturile sunt perfecte pentru acest lucru. Dacă vreți ca încăperea să fie și mai concentrată pe textură, puteți să agățați de perete câțiva ciucuri. Când intră în combinație cu pereții albi, mobila minimalistă însoțită de câteva plante de apartament arată incredibil. Dacă sunteți un fan al draperiilor, puteți căuta draperii de perete din macramé, care se vor asorta perfect cu celelalte piese de mobilier din casă.

Plasați lumini feerice

Luminile feerice crează un sentiment de ambianță și reprezintă un mod genial de a vă transforma casa într-un loc mult mai primitor pentru un buget mic. Fixați-le în jurul patului pentru a crea o strălucire ușoară. Sau, în cazul în care doriți să mergeți puțin mai departe cu decorațiunile, puteți să vă creeați un colțișor confortabil chiar în sufragerie, sau, de ce nu, chiar în birou. Veți avea nevoie de câteva luminițe, perne, pături, un scaun foarte confortabil și un covor pufos. Camera va deveni instant un loc perfect pentru a savura o cafea și a citi o carte bună în zilele friguroase de toamnă.

Întâmpinați-vă oaspeții cu căldură

Exteriorul casei este la fel de important ca și interiorul. Așadar, creați o atmosferă primitoare pentru a vă întâmpina oaspeții cu căldură. Puteți face acest lucru prin achiziționarea unei rogojne care are inscripționat un mesaj de “bine ați venit”.

Actualizați-vă colecția de lumânări

Trebuie să recunoaștem că nimic nu se compară cu mirosul unei lumânari parfumate. Pentru o seară liniștită și o atmosferă confortabilă, nu ezitați să vă achiziționați câteva lumânări parfumate. Din fericire, există o sumedenie de arome de toamnă/ iarnă de unde puteți alege. Având în vedere că suntem în luna Octombrie, ce ați spune despre lumânări cu miros de dovleac proaspăt copt?

Chiar dacă v-am prezentat într-un articol precedent câteva sfaturi legate de cum să îți faci casa mai confortabilă, considerăm că aceste 4 sfaturi prezentate astăzi sunt “cireașa de pe tort”. Singurele lucruri de care mai aveați nevoie. Așadar, voi cum vă pregătiți casa pentru sezonul rece? Suntem nerăbdători să auzim și părerea voastră despre aceste sfaturi!

Sursă: Coco’s Tea Party