Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Cum să alegi covorul potrivit

noiembrie 20, 2019
Cum să alegeți covorul potrivit pentru locul de luat masa

Cum să alegi covorul potrivit este o provocare. Există cei care nu se pot descurca fără și cei care urăsc covorul din sufragerie sau din locul de luat masa. Este aproape un tabu, este acceptat, dar nu este iubit și nu este întotdeauna ușor de gestionat. Și la fel ca toate chestiunile arzătoare, aceasta trebuie să fie abordată cu disciplină. Dacă într-adevăr nu ne putem descurca fără, să încercăm să respectăm reguli simple. Trebuie să facem din covor un element care îmbogățește ambientul.

1. Alegeți materialul cel mai potrivit

Alegerea materialului poate face diferența. Pe piață sunt antiderapante, rezistente la pete și chiar anti-oboseală, din spumă cu memorie – valabile dacă petrecem atât de mult timp stând pe el. Cele mai versatile și manevrabile materiale și, prin urmare, mai potrivite pentru dinamica locului, sunt bumbacul (pentru ușurință) și fibrele sintetice (pentru rezistență), create special pentru acest tip de accesoriu.

2. Alegeți zona sau zonele care au nevoie de un covor

În primul rând, trebuie să alegeți unde să așezați covorul sau covoarele. Punctele care au nevoie de această protecție sunt cu siguranță zonele din fața canapelei, dar și în fața frigiderului sau sub masă.

3. Măsurați zonele care trebuie acoperite cu covor

Acest lucru vă va ajuta să vă restrângeți foarte mult căutarea. Atunci când faceți achiziții puteți elimina piese care sunt prea mari sau prea mici.

4. Alegeți forma covorului pe baza măsurătorilor și a mobilierului

Covor rotund sub o masă rotundă, covor dreptunghiular pentru o masă cu aceeași formă. Iată alegerile potrivite.

5. Covorul trebuie să aibă și un stil propriu

Uităm de bufnițe și flori mici, acest element trebuie să se potrivească și cu stilul amenajării, așa că alegem un model contemporan și frumos. Un exemplu?
Cu griul nu dai aproape niciodată greș, mai ales dacă nuanța se potrivește culorilor mobilierului. În cazul nostru, l-am ales pentru a înfrumuseța o cameră de zi compusă din masa fixă ​​ELECTA (cu picioare de aceeași culoare, care creează un continuu plăcut), scaun BELLINZONA (în finisaj grafit) și o comodă MODUS cu o ușă decorată cu o foaie din metal decorat.

Cum să alegi covorul potrivit sperăm că acum este mai clar!

Compoziția din imagine este alcătuită din masa Electa 180, scaunele Bellinzona și comoda Modus.

Sursa: Target Point