Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Creativitatea este acasă cu masa Maciste

noiembrie 25, 2019
Creativitatea este acasă cu masa Maciste

Acasă cu masa Maciste, creativitatea este generată de o inspirație, chiar și cel mai frumos și convingător haos provine din liniștea unui loc sau a unei minți.

Casa noastră este cel mai prețios refugiu și este locul ideal în care ne simțim în largul nostru. Acolo putem exprima cel mai bine este ceea ce suntem … aceasta este și o formă de creativitate.

În această casă apar culorile strălucitoare ale tablourilor, dar protagonista este masa MACISTE, aici în versiunea de 220 cm care se extinde până la 320, realizată cu un blat din nuc furniruit. Masă extensibilă MACISTE este una dintre cele mai frumoase mese create de designeri de la Target Point. Delicatețea liniilor, armonia formelor și materialele alese întregesc capodopera creată. Cu picioare și tăblia furniruite cu lemn nobil, Maciste este gata să devină centrul atenției în orice sufragerie sau loc de luat masa.

Dacă doriți să creați o atmosferă specială de stil și rafinament în sufrageria dumneavoastră, puteți alege fără grijă masa extensibilă MACISTE. Este modernă, perfectă pentru a garanta satisfacția totală odată ce amenajarea este finalizată, încadrându-se oriunde din punct de vedere estetic. Materialele de top, selectate cu atenție și cu mare pasiune garantează rezultatele dorite din punct de vedere al calității mobilierului.

Masa este însoțită de scaunele DIGIONE, cu efect moale soft-touch vintage, care au o structură metalică vopsită. Moale și sinuoasă care se adaptează bine curburii picioarelor de masă Maciste.

Crezi că poți deveni creator?

Mai multe informații despre masa Maciste găsești aici. Producătorul mesei este Target Point.