Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Bilbao, scaunul pe care trebuie să îl ai

martie 30, 2021

Cu gândul la primăvară și la reînoirea mobilierului, în articolul de astăzi vă vom prezenta scaunul Bilbao, scaunul pe care trebuie să îl ai!

Cu un design inconfundabil, cu forma sa rotunjită, capabil de a se mula perfect pentru spate și șolduri, scaunul a devenit de-a lungul anilor un must-have printre produsele marca Mobiliani. Astăzi, BILBAO continuă să fie scaunul perfect, deoarece se adaptează fiecărui stil, dar mai presus de toate, se potrivește pentru fiecare colț al casei.

Este ideal pentru a fi poziționat în capul mesei. Sau într-un colț al camerei de zi. Sau chiar lângă bibliotecă. Sau de ce nu, în hol. Culorile disponibile vă permit să-l adaptați la nevoile dumneavoastră și la starea de spirit a casei.

Scaunul este din microfibră cu efect de catifea, plăcut la atingere și magnific pentru ochi. Mai presus de toate, este foarte ușor de curățat și întreținut. Bilbao este disponibil în varianta “soft-touch vintage effect” în cele mai canonice nuanțe, cum ar fi grafite vintage, ghiacio vintage, tortora vintage și tabacco vintage.

Dacă doriți să creați o atmosferă specială de stil și rafinament în locuința dumneavoastră, puteți alege fără grijă scaunul BILBAO. Este modern, perfect pentru a garanta satisfacția totală odată ce amenajarea este finalizată, încadrându-se oriunde din punct de vedere estetic. Materialele de top, selectate cu atenție și cu mare pasiune garantează rezultatele dorite din punct de vedere al calității mobilierului.

Cadrul scaunului este în formă de piramidă, din metal vopsit, disponibil în diferite nuanțe pentru a se potrivi culorii alese.

Un scaun magnific, potrivit pentru toate stilurile de mobilier. Odată ce ați văzut BILBAO, atunci nu vă mai puteți lua gândul de la el. Convingeți-vă singuri chiar aici și spuneți-ne dacă într-adevăr este Bilbao, scaunul pe care trebuie să îl ai 🙂

Sursă: targetpoint.it