Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Aranjarea mesei pentru Dragobete

februarie 24, 2021

Suntem în luna iubirii, iar astăzi, de Dragobete, este momentul perfect să celebrăm. Ce-ai zice dacă azi, în loc de o cină obișnuită, vei avea parte de o cină într-o atmosferă romantică alături de persoana iubită? Pentru a creea această stare de spirit va trebui să aranjăm un cadru de masă romantic și elegant. Și credeți-ne, este mult mai ușor decât v-ați putea închipui. În articoul care urmează, vă vom prezenta câteva sfaruri utile pentru aranjarea mesei pentru Dragobete.

Lumânări roz și albe

Nimic nu descrie ziua de Dragobete mai bine ca și lumânările. Asigurați-vă că aveți suficiente lumânări pentru această zi specială. Noi v-am recomanda lumânările fără flacără. În modul acesta, nu va exista ceară topită și veți avea cu un gând în minus. Mai mult, le puteți refolosi ori de câte ori veți avea nevoie.

Adăugarea cristalelor pe masă va adăuga un strop de culoare în plus, care va fi deosebit de dramatic pe o față de masă neagră, albă sau chiar aurie.

Farfurii roz și albe

Farfuriile roz și albe cu accente aurii vor oferi prin simpla prezență un sentiment romantic fără a fi prea copleșitoare.

Puteți folosi în acest caz un set de farfurii cu inimioare în relief și vă asigurăm că nu veți da greș!

Adăugați și șervețele

Șervețelele de in adaugă puțină eleganță mesei. Marginea din dantelă le face să ne inspire o atmosferă romantică. Un simplu inel de aur înfășurat în jurul șervețelului va completa perfect look-ul mesei.

Adăugați petale de trandafir

Petalele de trandafir presărate pe masa dumneavoastră vor adăuga instant o notă romantică cinei pe care o veți avea. Într-adevăr, dacă doriți abundență va fi destul de costisitor și, în plus, petalele se vor ofili foarte repede. Pentru a evita aceste neplăceri, vă sfătuim să achiziționați niște petale de trandafir din plastic. Acestea sunt relativ ieftine și pot fi refolosite de fiecare data când aveți nevoie.

Așa că, adăugați neapărat acest plus de culoare pentru a-i oferi mesei un aspect deosebit

Acestea fiind spuse, aranjarea mesei pentru Dragobete este gata. Lipsesc paharele de vin și persoana dragă care vă va fi alături în această seară deosebită.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursă: Pinterest