Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Alegerea mobilierului pentru sufragerie

decembrie 9, 2019

Alegerea mobilierului potrivit pentru sufragerie

Alegerea mobilierului potrivit pentru sufragerie este o misiune dintre cele mai importante când vorbim despre amenajări. Există multe lucruri pe care ar trebui să le luăm în considerare când vine vorba de alegerea mobilierului potrivit pentru sufragerie. Aici intră în discuție: forma sufrageriei tale, numărul de oameni care vor sta în aceasta în mod obișnuit, cât de des vei avea musafiri și câți etc. Toate acestea joacă un rol important în alegerea viitorului tău mobilier de sufragerie. Totuși, de-a lungul timpului, mobilierul își pierde din calitate. Ce trebuie să faceți? Va trebui să alegeți un material rezistent pentru mobila dumneavoastră, confortabil și care are o calitate superioară.

Sunt o multitudine de materiale pentru mobilierul sufrageriei dumneavoastră. Normal, fiecare va veni cu avantajele și dezavantaje sale. Două dintre cele mai populare ar fi lemnul și metalul. Este destul de complicat să te decizi între o mobilă de lemn și una de metal. Plus, de cele mai multe ori această decizie se bazează pe stilul fiecăruia și pe bugetul alocat. Noi venim azi în ajutorul dumneavoastră! Așa că, vă vom prezenta câteva sfaturi legate de alegerea materialului perfect pentru mobilierul din sufragerie.

 

MOBILIER DIN LEMN

masa din lemn masiv

Masa din lemn masiv

Mobilierul poate fi confecționat din lemn masiv – un material, se poate spune, clasic. De fapt este exact ceea ce vă vine în minte când vă gandiți la secolul trecut – mobilierul acela tradițional. De precizat este faptul că designerii folosesc în prezent lemnul masiv pentru a crea piese de mobilier moderne, care nu duc cu gândul la mobilierul vechi al bunicii!

Lemnul masiv este de obicei cel mai scump material pentru mobilier, în special daca este folosit pentru mese de sufragerie. Cele mai mari avantaje ar fi durabilitatea, rezistența în timp și faptul că se poate repara foarte ușor. Dar, cum acesta este un material natural, se dilată și contractă la căldură, umiditate, temperaturi scăzute, cauzând neuniformitate. Poate prezenta zgârieturi și uzură, chiar dacă vom folosi regulat tratamente specifice. În plus, dacă sufrageria ta este expusă într-o zonă cu trafic ridicat, lemnul masiv va începe să își arate vârsta mai repede decât ar trebui în mod normal!

Vestea bună este că, există și opțiunea de imitație de lemn, furnir, sau orice altă alternativa a lemnului masiv. Atâta timp cât este înzestrat cu un miez bun și o finisare uniformă, furnirul este întradevar foarte potrivit și evident, mai ieftin în comparație cu lemnul masiv.

 

MOBILIER DIN METAL

masa cu picioruse din metal

Masa cu piciorușe din metal

Există multe tipuri de metal care pot fi folosite pentru a construi o măsuță de sufragerie. Totuși, este mult mai frecventă folosirea acestuia pentru confecționarea piciorușelor, ci nu a blatului propriu-zis.

 

Piciorușele de metal aduc multiple beneficii comparativ cu cele din lemn, privind elasticitatea. Ele nu sunt sensibile la umiditate și temperatură, însemnând că scaunele și mesele vor rămâne la fel de solide cu trecerea anilor. În același timp, nu sunt atât de predispuse la zgârieturi precum lemnul, iar mobilierul din metal este mult mai ieftin decat cel din lemn masiv.

 

Scaunele din metal sunt cele mai diversificate piese de mobilier la momentul actual. Din multitudinea designurilor, stilurilor, materialelor folosite și culorilor, vă lăsăm pe dumneavoastră să alegeți ce vi se potrivește. Intrați la secțiunea Scaune, pentru a vă alege chiar acum modelul favorit!

 

 

 

 

mobilier pentru sufragerie

Mobilier pentru sufragerie

COMBINĂ-LE

Alegerea mobilierului potrivit pentru sufragerie este foarte importantă. Așa că, nu contează ce stil sau buget aveți, Mese Extensibile vă va ajuta să găsiți masa și scaunele perfecte pentru dumneavoastră. De la mese și scaune din lemn, până la mese și scaune cu accente metalice, veți putea găsi un set potrivit sau, de ce nu, sunteți liber să combinați diferite stiluri pentru a crea ceva fantastic, toate pentru sufrageria dumneavoastră!