Sub-total: 0.00


Niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Alb pentru masă și scaune

noiembrie 10, 2019
Alb pentru masă și scaune

Când trebuie să alegeți masa pentru bucătărie sau sufragerie, se întâmplă să vă îndrăgostiți de un model. Apoi vă aflați în dificultate cu privire la tipul de scaune care să se potrivească. Este bine să rețineți că nu există reguli precise de urmat pentru a alege cu masa și scaunele în mod corect. În mod evident, alegerea trebuie să urmeze bunul gust. Combinația, în linie sau în contrast, trebuie să fie rezultatul unei căutări bine făcute. Provocarea este să găsiți nuanța de alb potrivit pentru masă și scaune.

Alegerea unei mese albe facilitează sarcina în special celor care trebuie să insereze un element nou într-un mediu deja mobilat. Deoarece este o culoare care nu iese niciodată din modă, este elegantă și ușor de combinat cu toate, crește luminozitatea mediului și dă efect de amplitudine. Unica precizare combinați albul de nuanțe diferite cu prudență. În funcție de celelalte finisaje disponibile, atât pentru mobilier, cât și pentru pereți sau paviment, se obțin rezultate diferite.

Trebuie acordată o atenție deosebită mai ales stilului. Dacă masa are o bază cu o structură particulară, care creează o atmosferă modernă și esențială, efectul de contrast poate duce la rezultate interesante. Un exemplu ar fi masa noastră PRIAMO (cu o tăblie din ceramică cu finisajul marmură de Carrara),

Combinarea unui scaun, cum ar fi modelul BELLINZONA (cu o structură din lemn vopsit și tapițeria din soft-Touch vintage alb), va face camera dinamică datorită combinației liniilor contemporane ale mesei cu liniile mai clasice și rotunjite ale scaunului.

Dar nu numai. Combinația de suprafețe mate și lucioase va crea un joc natural pentru a sprijini iluminarea încăperii. Acesta datorită refracției diferite pe care lumina o creează pe suprafețele materialelor (ceramica mesei și atingerea moale a scaunului).

 

Produsele prezentate sunt fabricate de Target Point.

1