Sub-total: 0.00


Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

Accesorii inteligente pentru lucrul la birou

mai 1, 2021

Un computer nu este suficient pentru a lucra inteligent. Aveți nevoie și de accesoriile potrivite pentru a nu avea prea multe cabluri în casă. Si pentru a evita să vă ocupați de laptop după prea multe ore. Și asta nu e tot – aici aveți o selecție a unor accesorii inteligente pentru lucrul la birou.

Căști

Căștile sunt unul dintre instrumentele indispensabile pentru oricine lucrează de la distanță. Sunt necesare pentru apelurile video pe Zoom, Google Meet sau Skype. Mai mult, sunt un avantaj dacă ne împărțim mediul de lucru cu alți membri ai familiei. În acest caz, funcția de reducere a zgomotului va fi într-adevăr în topul priorităților noastre.

Mai jos aveți o selecție a celor mai bune căști:

Aukey EP T21

Aukey sunt căști in-ear wireless cu sunet bun – în ciuda prețului mic – datorită tehnologiei Bluetooth 5. Cutia de încărcare este mică, ușor de utilizat și se potrivește perfect în buzunar.

Apple AirPods

Pentru posesorii de dispozitive Apple, aceasta este alegerea evidentă și, probabil, cea mai bună. Calitatea sunetului este superbă, designul este 100% Apple și, evident, sunt perfect integrate în sistemul iOs. Este bine de știut că sunt compatibile și cu Windows sau Android.

Xiaomi Mi Mi True Wireless Earbuds Basic 2

În ceea ce privește raportul calitate-preț, aceste Xiaomi sunt printre cele mai bune căști. Bluetooth 5.0, reducere a zgomotului, potrivire excelentă datorită designului ergonomic. Și o durată de viață a bateriei mult mai lungă decât multe alte modele (durata promisă: 12 ore).

Hard disk-uri externe

Utilizatorii de calculatoare ar trebui să se asigure întotdeauna că își păstrează toate documentele și fișierele importante într-un loc sigur. Pentru a face acest lucru, sunt disponibile multe servicii cloud online. Dar – mai ales dacă ne este teamă să nu ne amintim parolele – este bine să avem o copie a tot ceea ce avem chiar și pe HD.

Mai jos aveți o selecție a celor mai bune hard disk-uri externe:

Western Digital Elements Portable

Un hard disk solid și autoalimentat, cu un preț mai mult decât rezonabil, unitate mecanică și interfață USB 3.3. Designul este de bază, dimensiunile sunt mici (4,3 x 3,1 in), iar utilizarea este foarte simplă.

LaCie Mobile Drive

Hard disk-ul de la LaCie este un hard disk mecanic de bună viteză al cărui principal avantaj este că este cross-platform. Cu alte cuvinte, este compatibil atât cu computerele Windows, cât și cu cele Mac, fără a fi nevoie de formatare. Acesta dispune de porturi USB-C, USB 3.0 Thunderbolt 3. Designul este minimalist și elegant. În plus, achiziția include și o lună gratuită din planul Adobe Creative Cloud All Apps.

Maxtor STSHX-M101TCBM

Maxtor a produs un HD solid și fiabil la un preț accesibil: port USB 3.0 standard rapid, dimensiuni compacte (4,3 x 3,1 in). Designul nu este deosebit de atractiv, dar punctul său forte constă în faptul că este unul dintre cele mai sigure și mai utilizate discuri de memorie din lume.

Mouse-uri ergonomice

Pentru a evita inflamarea tunelului carpian pentru oricine se dedică muncii inteligente, achiziționarea unui mouse ergonomic este prima soluție la care trebuie să te gândești. În plus, mouse-ul este printre cele mai importante accesorii inteligente pentru lucrul la birou.

Mai jos aveți o selecție a celor mai bune mouse-uri ergonomice:

Mouse Perixx PERIMICE

Mouse-urile verticale ergonomice sunt, de obicei, cele mai recomandate. Perixx Perimice are, de asemenea, un suport pentru degetul mare care facilitează prinderea și este disponibil atât în varianta cu fir, cât și în cea fără fir – chiar și pentru stângaci.

Mouse vertical fără fir Anker

Unul dintre mouse-urile verticale fără fir cu cel mai bun raport calitate-preț este cu siguranță cel de la Anker. Este de o calitate excelentă și cu bonusul suplimentar al unui senzor optic de înaltă rezoluție – ceea ce înseamnă o sensibilitate mult mai bună decât cea a mouse-urilor optice standard.

Logitech MX Master

Dacă, pe de altă parte, nu ne dorim un mouse vertical, putem apela la un mouse ergonomic, dar orizontal, de mare calitate. Logitech MX Master este un vârf de gamă, a fost conceput pentru o utilizare intensivă și este potrivit și pentru cei care fac multe jocuri. Conexiune unificatoare, autonomie de până la 40 de zile, încărcare cu USB-C și compatibilitate atât cu Windows, cât și cu Apple. De asemenea, este dotat cu tehnologia Darkfield Laser Tracking, astfel încât poate fi folosit și pe sticlă și pe suprafețe lucioase.

Standuri pentru notebook-uri

Motivele pentru care merită să luăm în considerare achiziționarea unui suport pentru notebook sunt în principal două. Pentru a avea o postură mai bună atunci când lucrăm la calculator – tastatura înclinată permite reducerea oboselii mușchilor mâinilor și antebrațelor. Și pentru a evita încălzirea excesivă a laptopului nostru.

Mai jos aveți o selecție a celor mai bune standuri pentru notebook:

Tronsmart Laptop Stand

Fiind un suport pentru laptop nu foarte scump, acest produs Tronsmart are multe caracteristici interesante și foarte utile. 9 nivele reglabile, design ergonomic – care permite și o mai bună ventilație -, rezistență – suportă până la 10 kg. În cele din urmă, este, de asemenea, relativ ușor și poate fi pliat și depozitat foarte ușor.

KLIM Cyclone

Suporturile echipate cu ventilatoare de la KLIM pentru reducerea încălzirii sunt foarte îndrăgite de pasionații de jocuri. Dar, pot fi o idee excelentă și pentru cei care petrec multe ore lucrând cu un calculator puternic și poate cu tendință de supraîncălzire. În acest model, avem cinci ventilatoare.

Suport din aluminiu pliabil ELZO

Suportul Elzo este destinat laptopurilor mari – până la 17 inch. Dar dimensiunile sale mari și prețul scăzut nu trebuie să ne păcălească. În ciuda grosimii de 4 mm, acesta este capabil să susțină MacBook-uri grele sau notebook-uri Windows. Materialul este aluminiu solid, oferind în același timp confort datorită celor 6 reglaje de înălțime. Și nu lipsesc nici alte caracteristici, în primul rând organizatorul de cabluri.

Cutie de colectare a cablurilor

O cutie de colectare a cablurilor poate deveni prietenul numărul unu pentru toți cei care se deplasează între diverse încăperi ale casei. Sau care au puțin spațiu și trebuie să scoată totul odată ce se termină orele de lucru pentru a nu se trezi mereu cu prea multe cabluri între picioare. Chiar dacă inițial nu am considera aceasta ca fiind unul dintre cele mai importante accesorii inteligente pentru lucrul la birou, nu trebuie să fie neglijată.

Mai jos aveți o selecție a celor mai bune cutii pentru colectare a cablurilor:

Raccogli Cavi D-Line EU/CTUSMLW/SW

O cutie de dimensiuni medii (12,6 x 4,7 x 4,3 in) în ABS robust și la un preț foarte mic. Dar înăuntru avem de toate: 3 orificii de intrare și conducte, ondulate și presetupe pentru cabluri. Un accesoriu nepretențios care face tot ceea ce trebuie să facă o cutie din această categorie: vă permite să faceți ordine în cabluri fără probleme, ascunde prizele (de copii), recuperează spațiu și poate fi mutată cu ușurință.

Volwco Cable Management Box

Tot la un preț hotărât economic, Volwco oferă o cutie de colectare a cablurilor care poate încânta nu numai pe cel care lucrează în mod inteligent, ci și pe cei care se așteaptă la un aspect mai plăcut. Designul minimalist din lemn ecologic și ABS și capacul din lemn rezistent la praf fac posibilă ideea de a depozita această cutie și la vedere (poate pe o măsuță de cafea valoroasă, dacă lucrăm în sufragerie). Dar ceea ce câștigă în frumusețe, nu pierde în funcționalitate: are șapte orificii, spațiu pentru patru încărcătoare și o capacitate bună (11,8 x 5 x 4,3 in).

NTONPOWER Cutie de organizare

Această cutie NTONPOWER are dimensiunile sale mari: cu 17 x 7,1 x 6,3 inch este cea mai mare cutie dintre cele pe care le-am ales și reprezintă non plus ultra pentru cei care trebuie să lucreze cu prea multe dispozitive și prea multe cabluri. În plus, capacul flexibil protejează de praf, iar plăcuțele de cauciuc siliconic incluse facilitează deplasarea chiar și pe podele foarte delicate.

 

Accesorii pentru birou

Accesorii pentru birou

 

Voi folosiți vreunul dintre aceste accesorii inteligente pentru lucrul la birou? Dacă da, care este părerea dumneavoastră despre acestea? 🙂

Sursă: targetpoint.it